Klantgericht & Trendbewust

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

Daarom Taska!

  • Uitgebreid assortimentVeel merken en producten.
  • ErvaringRuim 45 jaar ervaring.
  • Service & adviesEigen reparatieservice en degelijk advies.
  • Gratis verzendingGeen verzendkosten in Nederland.

Van school- en businessrugzak tot wandelrugzak

Taska Lederwaren verkoopt verschillende soorten rugzakken in Hoogeveen: van schoolrugzakken en gewone rugzakken tot wandelrugzakken. De rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende litermaten en kleuren. Ook voor een businessrugzak kunt u bij ons terecht. Naast het aanbod van rugtassen hebben wij een uitgebreide reparatieservice, waarbij we beogen om zoveel mogelijk reparaties zelf uit te voeren. Mochten wij de tas voor u kunnen repareren dan sturen wij de tas voor u op naar de fabrikant, zodat de tas alsnog voor u gerepareerd wordt.

Rugtas kopen in Hoogeveen

Onze winkel heeft een groot assortiment rugtassen, bijvoorbeeld met tassen van de merken Eastpak, Vans, Kipling en O’Neill. Er is keuze uit verschillende basiskleuren, maar ook uit de hipste designs en prints. Voor de jongere kinderen hebben we tevens het merk Zebra in de collectie opgenomen: trendy tassen voor jongens en meisjes.

Wandelrugzakken

Naast de schoolrugtassen en gewone rugzakken heeft Taska Lederwaren diverse wandelrugzakken in het assortiment, bijvoorbeeld de tassen van Deuter. Deuter staat bekend om zijn wandelrugzakken met heldere kleuren, compacte maten en lichte materialen. Wij verkopen verschillende litermaten van 14 liter tot 35 liter.

Businessrugzakken

Tot slot hebben wij diverse businessrugzakken in het assortiment, bijvoorbeeld van Samsonite en Travelight. De rugzakken degelijk, sterk, en verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren zoals zwart en blauw. U kunt kiezen voor een business rugzak met of zonder een apart vak voor de laptop. Kom eens langs en bekijk onze collectie rugtassen in Hoogeveen.

  • Taska Lederwaren
  • Tamboerpassage 30
  • 7902 GM Hoogeveen
Openingstijden
Maandag: 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op door te bellen naar 0528-234270 of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.