Klantgericht & Trendbewust

search

Geen artikelen in uw winkelwagen

Daarom Taska!

  • Uitgebreid assortimentVeel merken en producten.
  • ErvaringRuim 45 jaar ervaring.
  • Service & adviesEigen reparatieservice en degelijk advies.
  • Gratis verzendingGeen verzendkosten in Nederland.

Over Taska Lederwaren

Taska Lederwaren is al jarenlang een van de grotere lederwarenzaken uit het noorden. Met ruim driehonderd vierkante meter hebben wij een breed assortiment voor onze klanten. Koffers, handtassen, schoudertassen, rugzakken, werktassen en portemonnees, wij hebbben het allemaal. 

Koffers

Voor de ingang van de winkel buiten hebben wij honderd vierkante meter met een groot gedeelte van onze koffers staan. Daarnaast hebben wij in onze winkel nog een aparte afdeling, waar de rest van ons kofferassortiment te vinden is. Bekende merken als Samsonite, Travelite, Enrico Benetti, Decent en American Tourister zijn hier terug te vinden.

Handtassen

Op het gebied van handtassen heeft Taska een mooie handtas voor vrijwel ieder budget. Er is keuze uit lederen handtassen, maar ook kunststof handtassen zijn verkrijgbaar. Binnen onze winkel proberen wij voor iedere doelgroep mooie handtassen aan te bieden, waardoor wij met vele merken samenwerken. Onder andere handtassen van Beardesign, Spikes & Sparrow, Enrico Benetti en David Jones zijn in onze winkel verkrijgbaar.

Rugtassen

Ook voor rugtassen kunt u terecht bij Taska! Wij hebben alle rugzakken samengebracht aan een wand in onze winkel, zodat u gemakkelijk kunt zien wat er allemaal verkrijgbaar is. Binnen ons rugzakassortiment hebben wij rugzakken verkrijgbaar in meerdere prijscategorieën, zodat er voor ieder budget een mooie rugzak beschikbaar is. Natuurlijk zijn er ook rugtassen met een speciaal laptopvak beschikbaar, ideaal voor school!
Binnen ons rugtassenassortiment vindt u onder andere de volgende bekende merken: Eastpak, Vans, Herschel en Enrico Benetti.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden